Gastenboek

Laat iets van je horen.
Onderaan de pagina is een invulformulier.
Ben jij de volgende?

Aantal reacties: 30

 1. Bernique Touw
  26 juli 2010

  Rim, ik heb nu uitgebreid je boek WoordKunstWoord gelezen en bekeken; ik vind het én bijzonder én prachtig én zeer gevarieerd. Het laatste zowel in typografie, in grafische kunstuiting, in kleuren, als in genre gedichten. Het boek is een feest. Alles van het leven komt in je gedichten voorbij: dood, geboorte, vreugde, teleurstelling, verdriet, verlaten worden, liefde, afscheid. Taal die soms danst, soms een scherpe bocht maakt, vaak oorspronkelijk en verrassend. Ik heb al favorieten.
  Groeten van Bernique

 2. Xandra
  22 juli 2010

  Lieve Rim,

  Heb je (gesigneerde) boek in goede orde ontvangen hoor. Wat zúl je trots zijn, want wat ziet het er prachtig uit! Heb er (qua drukte) alleen nog maar in kunnen bladeren, maar ga iedere avond voor het slapen een gedicht lezen.
  Wat geweldig toch dat het gelukt is om je levenswerk – zoals je het een paar keer noemde – zo prachtig uitgevoerd te realiseren. Echt super!

  liefs, Xan

 3. Lesty
  15 juni 2010

  Goede middag mw. Rim,

  Ik heb u mail niet eerder beantwoord wegens ….ah kortom slordigheid, excuus, hartelijk dank voor de impressie van die middag. Ik heb genoten.

  Geweldige bijeenkomst!! De waardering van mensen naar Rim Sartori zegt al hoeveel bijzondere bijdrage deze mevrouw gegeven heeft aan kunst en cultuur ontwikkelingen in Almere. Ik moest toen ook mijn tranen af en toe weg pinken, omdat ik de geschiedenis van deze sterke vrouw ook een beetje weet. Proficiat.

  Tot gauw en groeten van Lesty

 4. Anneke J.
  15 juni 2010

  Lieve Rim,

  Hartverwarmend de middag;
  boeiend het boek:
  Een muzikaal samenspel
  tussen dichter en schilder.
  “Kunstminnende eenheid”
  Veel genieten; en blijvend
  applaus voor jou.

  Liefs Anneke

 5. joke Kok
  11 juni 2010

  Dag Rim ,We hebben elkaar gesproken op almeerderhout,ik wist niet dat je zulke mooie gedichten kon schrijven,ik beloofde je naar je website te gaan,en wat ik aantrof vond ik prachtig.Heerlijk als je zulke mooie dingen kunt verwoorden,Dag groet van joke kok

  Almeerderhout.

Pagina: « 6 5 [4] 3 2 1 » Alle Reacties

Plaats een reactie