Gastenboek

Laat iets van je horen.
Onderaan de pagina is een invulformulier.
Ben jij de volgende?

Aantal reacties: 30

 1. Guurtje Blaauboer
  6 april 2010

  Hallo Rim
  Graag wilde ik je het volgende vertellen.
  Afgelopen zaterdag, 3 april, werd de zus van mijn vriendin begraven. Natuurlijk werden er die middag allemaal mooie en warme woorden gesproken over haar. Twee zussen van haar lazen een aantal gedichten voor. Eén van de gedichten was door jou geschreven: “Vleugels”. Prachtig toepassend en prachtig klonk het.
  Dank je wel daarvoor!!
  Met vriendelijke groet
  Guurtje Blaauboer

 2. Jolanda
  25 maart 2010

  Wat een mooie tekst naast het roodborstje. Is deze pagina ook al kaart verkrijgbaar?

 3. Xan
  12 november 2009

  Heel erg mooi Rim! Waarbij het gedicht voor Annemarie Grewel nog wordt ondersteund door de beelden van haar – met kaal koppie – dat mij haarscherp voor ogen staan. Toen ik het gedicht over ‘je ex’ nogmaals las, was ik net zo ontroerd als de eerste keer, omdat er een warmte uit spreekt die (na alles wat er gebeurd is) wonderlijk mooi is.
  Ik zei het je al, maar schrijf het ook nog even op: wat moet het een voorrecht zijn om je zó beeldend en puntig te kunnen uitdrukken. Daar mag je wel heel trots op zijn.

  Groet, Xan K

 4. Floor Kik
  27 oktober 2009

  Prachtig gedicht… ‘Vleugels’. Heb ’t gebruikt (natuurlijk met jouw naam erbij!) in een brief aan een vriendin die helaas stervende is. Hopelijk vindt zij het ook mooi.

  bedankt,

  Floor Kik-Heerebout

 5. Anneke Jongsma
  15 oktober 2009

  Lieve Rim

  Wat een fantastisch mooie avond! Gefeliciteerd met de fraaie uurtjes in De Ziel/De Archipel over Trefossa avond. Wat een enthousiasme van alle medewerkers. Jullie kunnen allemaal terug kijken op iets heel bijzonders. Renate een vriendin van mij, herkende veel+ en heeft samen met mij genóten! Liefs Annneke Jongsma. Een perfecte avond en graag tot een volgende keer!

Pagina: « 6 5 4 [3] 2 1 » Alle Reacties

Plaats een reactie